Pages

Tuesday, August 19, 2014

Akvarellkurs - Water Color Classes

BLI MED PÅ AKVARELLKURS – KUNST OG FARGER!
Drømmer du om å male noe som kan settes i passepartout og ramme og henges på veggen til glede for deg og andre? Ønsker du å uttrykke følelser gjennom kunst? Lengter du etter å skape noe av et blankt ark?
Kanskje trenger du et lite puff i riktig retning for å virkeliggjøre denne drømmen – en guide som kan vise deg hvilke stier man skal gå gjennom en jungel av teorier, stilarter og utstyr.
Og den stien du velger blir din. Bare du kan sette ditt eget merke på det du vil oppnå.
KUNST OG FARGER; nybegynnerkurs i akvarellteknikk kan være noe for deg. Kurset der du sammen med andre finner gleden av å observere, velge et motiv og utføre det. I tillegg lærer vi hver gang litt fra kunsthistorien; kjente kunstneres liv og verk er inspirerende og spennende!
Kurs for: Barn – ungdom/voksne
Sted: "The Duck and Cherry" i Moss eller etter avtale
Du lærer blant annet om:
Utstyr                                      skygger og glasurer
Penselbruk                               perspektiv
Akvarellteknikk                      vått-i-vått
Komposisjon                           kunsthistorie
Chiaroscuro                             og mye mer!

Nybegynner voksne A: tirsdag 9. sep kl. 18:00-20:00            Pris: ukentlig 4 kurskvelder 1000,-
Nybegynner voksne B: torsdag 11. sep kl. 18:00-20:00.        Pris: ukentlig 4 kurskvelder 1000,-Vidergående kurs settes opp etter endt nybegynnerkurs.
Hva trenger du? Når du melder deg på kurset, vil du få en liste over hva du trenger av utstyr og materiell. Det vil være ark, pensler og farger. Dette må du selv kjøpe inn og ha med deg.
Hva får du? I tillegg til undervisning og samtaler får du hand-outs og en liten forsfriskning på hvert kurs.

Heidi Eljarbø Morrell Andersen har hatt stipend fra Kunst- og Håndverksskolen i Oslo, studert Art & Design, fargeteori (Color Analysis) og kunsthistorie på Brigham Young University i USA og hatt inspirasjonskurs med Øyvind Sand. Hun har designet korsstingsmønstre for norske ukeblader i 16 år, som også har blitt solgt til utlandet, tegnet annonser for aviser og holdt separate kunstutstillinger i Norge og Østerrike. Hun har undervist kurs med akvarellteknikk og fargeteori, gitt privattimer og hatt undervisning på skole.

Akvareller, oljemalerier og korsstingsdesign selger hun gjennom utstillinger og bestillinger. 
Bilder kan sees på Facebook: Heidi Eljarbo Studio, Pinterest og bloggen «Tales from the Duck and Cherry» - heidieljarbo.blogspot.noNo comments:

Post a Comment